Lieve allemaal!

Wat heerlijk he; we zijn in de lente belandt, mijn favoriete seizoen qua natuur! De natuur springt weer open en gaat over in groei en bloei!!

Wij gaan ook weer ontwaken langzaam over naar bewegen van binnen naar buiten .. ontgiften ont wikkelen en groeien ..Onderaan kan je een stuk lezen over het hout element als je het leuk vindt Ik ga volgende week weer beginnen met het klaar maken van de facturen van het nieuwe blok tot aan de zomervakantie.as maandag 25 maart neemt Paula Den Boer mijn lessen over .. Ik ben dan in Amsterdam voor de Yoganidra opleiding,Donderdag 4 april is er voor de jongeren van de Yin Young geen les omdat ik opleiding heb in Rotterdam,en maandag 15 & 16 april neemt Wendy leeuwen mijn lessen over omdat ik dan heerlijk even met mijn manlief in Athene ben ( bofkont)