Lieve Jij!!
 
Het is bijna zover… de agenda kan in de kast, de klok kan even weg en mogen we ons verbinden met het gevoel van vrijheid, de zomer, vakantie, andere culturen en openstellen met ons hart! De prachtige natuur die volop bloeit! 

 
Wat was het een mooie reis die ik afgelopen seizoenen met jullie heb mogen beleven. Vol ont- wikkeling, ont-dekken op zoek naar onze eigen authenticiteit! Ik dank jullie enorm voor het meelopen op mijn en elkaars pad. Het plezier, de kwetsbaarheid, de pijnstukken, de groei en het vertrouwen die ik heb mogen ervaren in de lessen. 
De eerste week van september vervolgen we onze reis met nieuwsgierigheid voor wat komen gaat. 
Ik hoop jullie dan weer te ont- moeten en mee te nemen naar binnen naar jouw Ik. 
 
Ik wil jullie nog even attenderen op een prachtig weekend wat gepland staat op 13,14 en 15 september In Burgh Haamstede! Wendy en ik willen gaan verbinden met de natuur, de geneeskrachtige kruiden die zij ons te bieden heeft. Heerlijk zijn, niets hoeven, te zijn met elkaar en wat er komen gaat!
Als je daarbij wilt zijn geef je dan zo snel mogelijk op (via de mail) want er zijn maar een beperkt aantal slaapplaatsen. 
 
Dan ben ik begin augustus weer terug in Nederland en zal vaak in Burgh Haamstede zijn, waar ik wellicht een pop up les zal verzorgen al dan niet aan het strand. Ik zal dat bekend maken via fb insta en via de app! Weet je van ?- welkom!!
 
Dan wens ik je een hele fijne tijd waarin ik hoop dat je met je zelf kan verbinden temidden van de natuur, of eens een houding of bewust te zijn van de adem, het leven & jouw intuïtie volgend!! Klik hier voor meer informatie.