Dag Event Theekransjes Oud-Beijerland

Zin in een dagje tijd voor jezelf?Zijn wie je bent, in verbinding met de natuur en te ont-dekken wat jou beweegt?Wie weet is “Do-in en Yin yoga en theekransjes in Burgh Haamstede iets voor jou!

De definitie die wij aan onze Theekransjes hebben gegeven is de volgende: “Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt of waar je ook naar toe wilt, bij een Theekransje kun je onder het genot van Thee (of ander drinken) en wat lekkers, in een fijn gezelschap genieten van echte aandacht, gezelligheid en de ruimte om jezelf te zijn.”
Ik nodig je uit om te ZIJN in mijn E-Qi-Libre duinhuisje, om met mij mee te gaan op pad in jezelf, de duinen, bossen of het strand.Een plek waar je je hélemaal thuis zult voelen. Waar je je gezien en gekoesterd voelt en waar je mag zijn helemaal zoals je bent. Zonder verwachtingen of te moeten voldoen aan iets.
Een dagje waarin je wordt uitgenodigd om je onder te dompelen in vrouwenenergie en thee. De ochtend beginnen met Do-(Y)-In YOGA en daarna theeleuten, lekker en gezond eten, kletsen waarbij het thema “delen is helen” mijn intentie is.Ik schenk niet alleen thee, maar ook oprechte aandacht!
Investering in jezelf: € 55.00Neem gerust contact op met Aline. Stuur me even een mailtje als je je wilt opgeven.Ik stuur je dan een factuur, na betaling is de aanmelding definitief!
aanmelden
CONTACT
E-Qi-Libre Do-In Yoga:Email: aline.eqilibre@gmail.comTelefoon: +31(0)6 555 00 724