Voorwaarden

Onze algemene voorwaarden van E-Qi-Libre nog even op een rij:

Door het aanmeldingsformulier in te vullen én het betalen van de factuur verklaar je akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. E-Qi-Libre behoudt zich het recht de algemene voorwaarden zonder vooraankondiging te wijzigen.

Je bent pas ingeschreven indien je het bedrag hebt overgemaakt.

Download van onze voorwaarden? Klik hier.

Aanmelden:

Wil je jezelf graag aanmelden voor onze lessen? Schrijf dan in middels ons aanmeldformulier 

• Aanmelding geschiedt in volgorde van binnenkomst.

• Wij nemen dan zsm contact met je op.

• Als er plaats is kun je gelijk instromen, maar je mag natuurlijk ook eerst een proefles komen doen.

• Wil je na de proefles door, dan bekijken we de resterende lessen van het kwartaal welke dan kunnen worden overgemaakt (je krijgt een factuur).

• Na overmaken van de kwartaal kosten is de aanmelding definitief.

Aantal lessen per blok:

• Een blok is een ongeveer een kwartaal. Door vakantie/ feestdagen etc. zal er dus niet altijd evenveel lessen per kwartaal gegeven worden.

• Voordat er een nieuw kwartaal begint zal er op de factuur aangegeven worden wanneer en om hoeveel lessen het gaat met de daaraan verbonden kosten.

• 1e blok: september, oktober, november, en december

• 2e blok: januari, februari en maart

• 3e blok: april, mei, juni en juli( gedeeltelijk)

Kosten:

• De investering in een proefles is €10,50 die je voor of na de les contant (liefst gepast;) aan mij mag afrekenen.

• Kwartaalkosten verschillen per kwartaal door de vakanties.

• Ongeveer 12 á 14 lessen per kwartaal. Investering per les: €10,50.

• Losse lessen: €15

Betaling:

• Proefles of losse les graag contant (gepast) op de les zelf.

• Het kwartaal lesgeld moet vóór de eerste lesdag van het nieuwe blok betaald zijn, zie rekening gegevens onderaan. U krijgt een factuur van E-Qi-Libre.

(Indien het financieel niet haalbaar is kan u per maand betalen, geef dat dan even aan)

Opzegtermijn:

1 maand voor het begin van het nieuwe blok !!Opzeggen doe je (bij voorkeur persoonlijk) bij mij, en per email.

• Na een Blok loopt de overeenkomst door.

• Mocht je midden in een blok stoppen kunnen we het lesgeld helaas niet retourneren.

Inhalen/ ziekte:

• Mocht je verhinderd zijn en een les moeten missen, geef dit dan tijdig door. Je kunt de les, indien mogelijk (in overleg) inhalen op een ander tijdstip, je kan de gemiste lessen niet terugvorderen in het nieuwe blok. Aan deze regeling kunnen geen rechten worden ontleend.Maar je kan je les bv ook als een kadootje geven aan iemand die je het gunt ..of ipv een bloemetje..!

Ziekte/afwezigheid docent:

• Bij ziekte / afwezigheid van de docent, zal er getracht worden passende vervanging te vinden. Je gaat akkoord met het feit dat de les overgenomen kan worden door een andere docent. Het kan zijn dat deze docent een andere vorm van yoga of een andere oosterse bewegingsvorm in die les aan zal bieden.Mocht vervanging, om welke reden dan ook, niet gerealiseerd kunnen worden, zal deze les komen te vervallen. Deze les kan in overleg op een ander tijdstip ingehaald worden.

Lestijden:

• De lessen worden iedere week op dezelfde dag op hetzelfde uur gegeven (tenzij anders wordt aangegeven.)

• Er is geen les in de schoolvakanties.

• Check de website voor de actuele tijden. (lesaanbod)

Aansprakelijkheid:

• E-Qi-Libre is niet aansprakelijk voor schade of diefstal van persoonlijke bezittingen, of letselschade opgelopen voor/na of tijdens de lessen. Je draagt zélf de verantwoording voor jouw lijf en eigendommen en moet zelf verzekerd zijn.

Verantwoordelijkheid:Deelname aan de lessen en activiteiten E-Qi-Libre geschiedt op eigen risico. Je bent ten allen tijde zelf verantwoordelijk.E-Qi-Libre is nooit aansprakelijk voor lichamelijke e/o psychische schade/klachten.   TWIJFEL..? Als je twijfelt of je mee kunt doen aan de yogalessen, consulteer dan eerst je huisarts of specialist.

Lees onderstaande aandachtspunten en kom zo goed voorbereid naar de les.

BlessureLaat mij altijd vóór de les weten of je last hebt van een blessure, of lichamelijke of mentale/emotionele/psychische klachten.

MenstruatieRespecteer je maandelijkse cyclus en doe het rustig aan tijdens je menstruatie. Vermijd omgekeerde houdingen. Als je het laat weten, kan ik je aangepaste houdingen geven.

ZwangerschapInformeer mij direct als je zwanger bent. Het is beter om de eerste 3 maanden geen intensieve yoga oefeningen te doen en daarna over te gaan op zwangerschapsyoga. Wil je graag yoga blijven doen, dan kan ik je informeren over lichte en veilige houdingen.

Luister naar jezelfYoga is GEEN competitie, je hoeft geen indruk te maken op mij of je medecursisten. Yoga doe je puur voor jezelf. Luister altijd naar je lijf. Heb respect voor je lichaam én je grenzen. Beweeg rustig en met volle aandacht, ga nooit haasten of forceren.

Kleding

Draag comfortabele kleding waarin je goed kunt bewegen. En jij jezelf kunt zijn. Neem een vestje en sokken mee voor de eindontspanning en zeker voor de Yin les.

Yoga wordt gedaan op sokken (met antislip) of blote voeten. Indien u zich wilt omkleden voor of na de les kunt u dat doen in de kleedkamer van de tennisbanen achter het toiletblok in de gang.

Materialen

Er zijn yogamatten en andere materialen voor algemeen gebruik, maar uiteraard kun je ook je eigen mat en/of kussen meenemen.

Eten

Het beste is om 2 uur voor de les niks te eten. Als je toch honger hebt, neem dan iets kleins in de vorm van yoghurt of fruit. Een (te) volle maag kan in de weg zitten.

Tijd

De deur van de studio gaat 10 minuten voor aanvang van de les open. Zorg ervoor dat je min. 5-10 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent. Het is storend voor anderen als je later binnen komt. Als je onverhoopt toch later bent, kom dan zo zachtjes mogelijk binnen.

Stilte

Stilte om je heen zorgt voor rust in jezelf en in de les. Zodat een ieder zelf zijn “plekje” kan vinden om te landen en zich voor te bereiden op de les. Als je wel wilt kletsen doe dat dan nog even op de gang of in het restaurant. Of doe het in ieder geval zachtjes! De lesruimte is een mobiel vrije zone, dus zorg dat je mobiele telefoon altijd uitgeschakeld staat wanneer op je les bent. Wil je bellen, doe dat dan buiten gehoorafstand van anderen. Verder nodig ik je altijd uit om te vragen / delen na de les daar kunnen we allemaal van leren, schept verbinding dus voel je altijd vrij.

Telefoon

Svp géén gebruik maken van telefoon in het Octagon. Liever helemaal uitschakelen en als het moet dan op niet storen.

PS: Je bent dus pas ingeschreven indien je het bedrag hebt overgemaakt op:

Triodos Bank IBAN: NL93TRIO0781390206

Tnv: E-Qi-Libre te Oud-Beijerland

ovv. Je naam en factuur nummer.

E-Qi-Libre behoudt zich het recht de algemene voorwaarden zonder vooraankondiging te wijzigen.

Door aanmelding en het betalen van de factuur, verklaar je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

E-Qi-Libre is geregistreerd bij KVK te Rotterdam onder nummer: 601666967

BTWnr: NL192217896B01

“Zoek de stilte, Voel wat je beweegt“

CONTACT
E-Qi-Libre Do-In Yoga:Email: aline.eqilibre@gmail.comTelefoon: +31(0)6 555 00 724